Samantha "Sam" Brooks

Description:

Sam ligner en ung pige i starten af tyverne. Hendes hår er mørk og hun har grå øjne med et intenst blik. Sam er ca. 180 cm høj og muskuløst bygget og ses oftets iført sorte, flænsede cowboy bukser, hvid tank top, cowboy vest med nitter og biker boots. Hun er karseklippet med tyrering i næsen, og venstre øre er dækket til i piceringer men har ingen synlige tatoveringer.

Bio:

Sam er vokset op i en forstad til Chigago. Hendes barndoms hjem var præget af hendes konservative forældre, som gjorde meget ud af at oprette holde billedet af en velfungerende familie med sunde amerikanske værdier.

Sam havde dog vanskeligt ved at opfylde hendes forældres forventninger, og følte ofte at hun ikke passede ind. Op igennem hendes tidlige teenageår tiltog den følelse. Sam forsøgte at leve op til hendes forældres forventninger, men oplevede en til tagende følelse af tomhed og håbløshed. Hendes redning blev en ung man hun mødte på sit andet år på High School. Denne unge mand åbnede hendes øjne og viste hende en verden hvor man kunne skabe sin egen identitet, og hvor man var lige glad med hvad andre tænkte. Han introducerede hende til det anerkistiske, autonone miljø og her fandt Sam en mening med tilværelsen og hun blev hurtigt en del af en etableret gruppe der dyrkede et nihilistisk livssyn både igennem stoffer og slåskampe. Sam droppede ud af High School til hendes forældres store skuffelse og de brød kort efter al kontakt til hende. Sam blev hurtigt optaget af sin ”nye” familie og hun blev mere og mere aktiv autonom op igennem 80’erne. Hun deltog i demonstrationer og happenings og blev efterhånden et af gruppens kernemedlemmer. Sam har også siddet inde i en kort periode for vold mod en politibetjent under en besættelse af en forladt bygning i et industrikvarter.

Som Sam steg i graderne blev det mere og mere klart, at ikke alt var som det så ud til at være. Den gruppe hun var medlem af, blev styret af en mystiske perso nlighed som blev kaldt Quin.
En nat blev Samtilkaldt af Quin. Hun var både spændt og nervøs over endeligt at skulle møde Ham. Quin viste sig at være en atraktiv og karismatisk man i staren af 50’erne. Han fortalte at han havde holdt øje med Sam og hendes udvilking i gruppen, og han tilbød hende den ultimative frigørelse fra samfundets falske idealer og vejen til en højere eksistens. Uden megen overvejelse tog Sam i mod hans tilbyd. Denne beslutning ville ændre hendes liv for altid. Den nat endte Sams dødlige liv og hun var nu en vampyr af klanen brujah i Garry.

Samantha "Sam" Brooks

Kim-Christian's Vampire Chronicles nadia_s_petersen