Wade Kristoffersen

Description:

Wade er omkring 185 cm. Godt bygget og går næsten altid i et meget fint jakkesæt med hvid skjorte og sort slips. Han holder sit hår kort så det sider ens uanset hvad han laver og er altid nybarberet og vel soigneret.

Mine stats ligger i vores dropbox folder. Husk at åbne filen med Adobe eller ligende program for at kunne se hele indholdet.

Bio:

Wade Kristoffersen har en penthouse lejlighed i Chicago. Lejligheden ligger på øverste etage i bygningen og har udgang til private en have.

Wade havde et hemmeligt haven da han flyttede til byen, man da hans lejlighed blev angrebet af sabaten (viste sig senere at være hans skaber) og Wade sammen med de andre i coteriet søger tilflugt i det lille hus bliver Wade kontaktet af hans sire og pålagt en opgave han ikke har i sinde at løse.

Denne historie udvikler sig og det ender med at Wade sammen med coteriet og nogle andre vampyre fra Chicago for stoppet Wades sire.
Wade har siden følt sig i gæld til de andre i coteriet og venter på han har mulighed for at hjælpe de andre med deres problemer.

Wade Kristoffersen

Kim-Christian's Vampire Chronicles Rasmus_Holland